HELAAS IS DE STOEPVERKOOP OP DE WEBSHOP VOOR BESTELLINGEN GESLOTEN!! U KUNT VOOR EEN BESTELLING NOG BELLEN T/M ZATERDAG 12 OKTOBER MET 0654668945.

 

 Op 12 Oktober organiseren wij weer de jaarlijkse Aardappel Stoepverkoop.

U kunt deze dag aardappelen, wortelen en uien bij ons kopen voor een stunt prijs.

De verkoop vindt plaats op de Bellstraat 6, in Sneek van 8:00 tot 14:00 uur.

Woont u in Sneek of omgeving Sneek (straal 6km) dan kunt u de aardappelen ook door ons laten bezorgen op zaterdag 12 Oktober. De bezorging start ook in de ochtend en gaat door totdat alles bezorgd is. Mocht u er tijdens het bezorgen niet zijn, maar alles is al wel betaald dan kunt u in de opmerkingen aangeven tijdens het online bestellen waar wij de bestelling neer mogen zetten. Bijvoorbeeld achterhuis, of onder de carport. Ook kunt u aangeven of u bijvoorbeeld liever in de ochtend of liever in de middag uw bestelling ontvangt. Wij proberen hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Bij een bestelling van €20,- of meer is de bezorging gratis. Besteld u voor minder dan €20,- dan berekenen wij €2,- extra.

In onze webshop kunt u de aanbiedingen voor de stoepverkoop vinden. www.aardappelbezorgservice.nl/product-categorie/stoepverkoop-12-oktober-2019/ 

Voor bestellingen net iets verder weg dan 6 km kunt u altijd contact opnemen voor het bezorgen. Wij kijken dan wat er mogelijk is.

Betaling kan via onze webshop met IDEAL, PayPal of onder rembours. Komt u de aardappelen zelf afhalen bij ons op de Bellstraat dan kunt u hier alleen contant betalen. Er is geen PIN aanwezig.

Voor het doorgeven van een bestelling kunt u ook bellen met; 0654668945 of 0641065128.

Wij hebben er weer zin in en zien u graag op zaterdag 12 Oktober!!